Meer zichtbaarheid online t.w.v. €747,-

Een videoshoot voor jouw bedrijf plus het advies dat nodig is om zoveel mogelijk uit je video te halen.

Waarom? Dat lees je verderop de pagina!

Dit is wat je kunt winnen:

Een korte bedrijfsvideo van 30 seconden bestaande uit; 

  • 2 uur filmen inclusief voorbereidend gesprek en apparatuur t.w.v. €300,-
  • Een halve dag monteren t.w.v. €250,-
  • Een brainstorm met OfficeJunkie om jouw vervolgstappen naar meer zichtbaarheid te bespreken van 2 uur inclusief verslag t.w.v. €97,-
  • 2 uur inzet van OfficeJunkie om je te helpen bij de uitvoering t.w.v. €100

Voorwaarden;

  • Je bent ondernemer in de hippische sector.
  • Dierenwelzijn staat voor jou bovenaan.
  • Je gaat akkoord met een plaatsing op de mailinglist van zowel Videohippisch als Officejunkie.
  • De videoshoot is compleet gratis binnen een straal van 70 kilometer rondom Mijdrecht(NL). Bij deelname ga je ermee akkoord dat je voorrijkosten van €0,30,- per kilometer betaalt wanneer de shoot verder weg plaats vind. Dit geldt zowel voor de heen als de terugweg.
  • De winnaar wordt 1 november bekend gemaakt via onze social media kanalen. Zorg dus dat je Videohippisch of Officejunkie volgt!

We vieren onze nieuwe samenwerking met OfficeJunkie!

This is how it all started..

Het afgelopen jaar hebben we geweldige, gemotiveerde paardenmensen ontmoet zoals jij. Allen bezig om met hun werk een verandering in gang te zetten. In het verspreiden van kennis onder paardeneigenaren en het verbeteren van de fysieke en mentale gezondheid van onze lievelingsdieren.

Elke missie was speciaal en een video van ons benadrukte die missies en gaf deze paardenhelden het platform dat ze verdienen.

Maar!
Wij willen de verandering in de paardensector kracht bij zetten. De puzzel begon.. Hoe zorgen we ervoor dat onze video’s nog meer impact maken voor onze helden in de paardensector?

Meet the team!

fbt

Leonie Minnee

Aanspreekpunt, touwtjes in handen houder, sfeerbewaker en motivator. Als producent loop ik elke stap met je mee in het filmproces. Never a dull moment on set! I love gekke behind the scenes Instastories!

fbt

Anja Borst

Als officeJunkie brainstorm ik met je, stippelen we marketingdoelen uit en neem ik taken van je over.

“I can do things you can’t. You can do things I can’t. Together we can do great things.”

fbt

Ralph van Boeschoten

Filmmaker, creatief ei en verhalenvertaler. Ik zoek naar het gevoel en de stijl die bij jou en jouw bedrijf past. Filmische plaatjes hebben mijn voorkeur. En ik vind het belangrijk dat mens en dier op zijn gemak is op set.

Nog sneller naar: #MOREHAPPYHORSES

Zo zorgen we ervoor dat onze video’s nog meer impact maken voor onze helden in de paardensector;

Misschien herkenbaar zodra je een bedrijf start.

Je wordt gedwongen jouw passie voor een deel opzij te zetten voor alle randtaken die het ondernemerschap met zich meebrengt. Velen van ons huren een boekhouder in om een deel van die last weg te nemen. Maar zodra die last wegvalt blijven er uren en uren over waarin je het internet afzoekt naar nieuwe kennis. Over marketing, social media, over netwerken en al die belangrijke ondernemersdingen die de focus weghalen van jouw passie.

Wat nu, als je die tijd zou kunnen gebruiken om je te ontwikkelen binnen jouw echte vakgebied? Hoe geweldig zou dat zijn?!!

WhatsApp Image 2019-10-04 at 00.26.52

Dit is waar Anja, a.k.a. Officejunkie, een grote rol gaat spelen. Zij is degene die jouw focus weer kan verleggen naar je passie.

Door samen met jou een plan uit te stippelen om je zichtbaarheid en bereik te vergroten zowel online als offline. Zij kan zelfs de uitvoering van het plan van je overnemen zodat jij weer tijd vrij hebt voor je echte passie! Haar advies is bijvoorbeeld goud waard als het gaat om de lancering van een nieuwe video. En wij willen graag dat al onze video’s een verschil gaan maken.

Met natuurlijk als doel;

#MOREHAPPYHORSES