| Verhoog je kwaliteit | Vergroot je inkomsten | Creëer meer impact |

3 redenen om met ons te filmen

1. Wij filmen met een plan

Zekerheid door een script en filmregie!

Wij vinden het belangrijk om dier en mens een fijne filmervaring te bieden. De aandachtsspanne van beide is beperkt. Een goed uitgedacht script en een opnameleider die de touwtjes in handen houdt zorgen dat de deelnemers de focus bij de uitvoering kunnen houden.

We maken de scripts voor aanvang van de filmdagen in overleg met de opdrachtgever. Zo is iedereen maximaal voorbereid!

2. Multicamera opnames

De twee grote voordelen.

Of het om dressuur gaat, springen, liberty werk of een hele andere tak van sport, werken met paarden draait om details. Door met meerdere camera's te werken vang je die momenten tegelijk in zijn geheel, en in detail.

Het tweede voordeel zit hem in tijdsbesparing. Er zijn minder camerawissels nodig om alles op beeld te krijgen. Dit scheelt tijd. Zo is het paard zo kort mogelijk aan het werk en beperk je de filmtijd. Dit scheelt kosten, maar geeft ook veel meer rust in het opnameproces.

3. Kennis van paarden

We know horses!

Van begin tot eind houden we rekening met het paard. De beste kijkhoek en filmhoogte voor de oefening. De tijd die nodig is voor het paard op zijn gemak is.  Onze kennis van paarden zorgt voor een soepel proces met zo min mogelijk stress voor dier en mens.

In de montage kiezen wij de juiste momenten door onze kennis van de biomechanica, en lichaamsuitdrukkingen van het paard.

Bedankt voor je interesse in het laten opnemen van video voor jouw online lesprogramma, e-learning of online academy. In de video hierboven zie je beelden uit het online support program van Classical Horse Training by Thirza Hendriks.

Je eigen lesprogramma starten.. Het is niet niks! We know! Misschien hebben we je overtuigd dat het het waard is om een stukje uit handen te geven en te kiezen voor professioneel beeld en geluid.

Heel veel succes met je overdenkingen en plannen!

Leonie en Ralph a.k.a. De Videohippisch

Get in touch!

Wil je overleggen over je ideeën? Of een schatting van de kosten? Stuur ons een berichtje!

3 go to's voor perfecte lesvideo's

De juiste kant

Veel lesvideo's  die we hebben gezien worden met 1 camera van 1 hoogte gefilmd. Het paard of de ruiter verdwijnt soms op het belangrijkste moment uit beeld. Dit voorkomen wij door met meerdere camera's te filmen en vooraf te bespreken wat de beste kijkhoek is per oefening of gebeurtenis.

Miss nothing!

Kom dichterbij

Zoals je in de video bovenaan deze pagina kunt zien houden wij van details. Spierspanning en ontspanning op de juiste plek. Regelmatig ademen, een perfecte afzet voor de sprong of de druk van het been tegen het paardenlijf. Het verplaatsen van gewicht. Hoe dichter je erop zit, hoe meer je kunt zien.

All the details!

Go slow

Wat is er nog mooier dan paarden in slowmotion? Paarden in super slowmotion natuurlijk!
Beenzetting, wisselingen in gezichtsuitdrukking, takt en kleine reacties op hulpen, de minimale signalen van de trainer. Voorbeelden waarbij slowmotion een enorm voordeel geeft aan je studenten.

See more, learn more!

Ralph en Leonie zijn de Videohippisch