Een professionele bedrijfsvideo voor โ‚ฌ850,-

LET OP!

Deze actie is bedoeld voor 'kleine' ondernemers

Ben jij startend als paardenondernemer of is je bedrijf te klein om een substantieel budget (van meer dan 2000,- ) opzij te zetten voor video? Meld je dan aan.

Waarom?

Je stapt makkelijker over de drempel bij iemand die je kent

Een hoge kwaliteit video waarin jij op je best naar voren komt samen met je dienst of product, zorgt voor vertrouwen in jouw professionaliteit en kunde.ย  Klik hieronder om aan te melden.

Goedkoop?

Ja, vandaar de voorwaarden

Door de doorlooptijd te beperken, de actie alleen door te laten gaan bij 10 inschrijvingen en een vast concept te bieden kan dit.ย 
Wanneer de actie slaagt kunnen wij Videohippisch (ook kleine ondernemers) investeren in onze eigen apparatuur! Zo helpen we elkaar!

Dit is wat je krijgt:

  • Een video van 1,5 - 3 minuten.

In de montage blijkt welke duur het beste werkt voor jouw dienst en boodschap. Dit ligt aan de aard van jouw dienst en de inhoud van jouw boodschap. We houden hier iets speling in om de montagetijd te verkorten.

  • Een bezoek van het Videohippisch team op 1 locatie binnen Nederland in de laatste week van augustus of eerste week van september.

Je regelt zelf de locatie en de toestemming voor het filmen van locatie, mensen en dieren.

  • 1 Correctieronde met bijbehorende aanpassingen.

Je ontvang eind september de eerste versie van je video. Hier mag je feedback op geven en we zullen de gewenste veranderingen doorvoeren.ย 

In totaal 3 uur filmen in de laatste week van augustus of de eerste week van september.

We nemen we drie dingen op:
Een les, coaching of je product in actie.
Een interview over jouw bedrijf, je doel, drijfveren of wat jij graag naar voren wilt brengen.
Een sfeerimpressie van de locatie en andere shots om de video mooi gevuld te maken.

  • Een voorbereidingschecklist.

Er is altijd veel te regelen voor een shoot. Door dit aan jou uit handen te geven beperken we de voorbereidingstijd en dus de kosten! In deze sheet krijg je een handige checklist met wat je allemaal moet regelen voordat de shoot van start kan gaan.

  • Minimaal 2 rechtenvrije nummers.

Een video is niet compleet zonder achtergrondmuziek. Wij zoeken in ieder geval 2 nummers uit voor onder je video die de sfeer en uitstraling van jouw product of dienst benadrukken. De video kan hierdoor vrij geplaatst worden op alle social media en je website zonder geblokkeerd te worden.