| Stay safe |
| Blijf aanbieden |
| Vergroot je bereik |
| Behoud je inkomsten |

3 redenen om te livestreamen

1. Geef de optie om vanuit huis te leren.

Flatten the curve!

Niets zo jammer als jouw workshop, conference of lesdag afzeggen.. Helaas is het op dit moment de realiteit.
Laat je voorbereiding en kaartverkoop niet voor niets zijn en switch naar een livestream.

Investeer in een opname in plaats van een locatie. Behoud je verkopen door klanten te laten omboeken naar een livestream ticket.

Geef jouw klanten de kans om veilig aanwezig te zijn en te blijven leren vanuit hun eigen huis.

Wil je praktijkbeelden laten zien? Geen probleem. Je levert deze zelf aan of we plannen vooraf een opnamedag in om deze eerder op te nemen.

2. Je livestream is dubbel inzetbaar.

Verkoop je livestream achteraf als online les.

Live vragen beantwoorden en opmerkingen behandelen is enorm waardevol voor jouw studenten of klanten. Dat dit wat extra tijd kost op het moment zelf is voor de kijkers geen probleem they are there to learn!

Wil je de les echter achteraf aan kunnen blijven bieden dan is het het waard om de stream met twee camera's op te nemen. Zo kan er achteraf makkelijk een compilatie of snellere montage gemaakt worden van jouw stream, zonder pauzes en versprekingen.

Misschien duurt je livestream 2 uur en wil je hier uiteindelijk een les van een half uur van halen? Dit kan met een multicamera opname.

Zo verdien je niet alleen aan je kaartverkoop voor de livestream, maar bouw je direct aan jouw eigen online lesprogramma.

3. Wij verzorgen alle techniek.

De ultieme leerervaring.

Professioneel beeld, helder geluid en goed licht. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat jouw livestream zo goed mogelijk overkomt.

Zelf opnemen kan, met je telefoon of consumentencamera. Helaas valt de kwaliteit bijna altijd tegen en is het bijna onmogelijk om tijdens je presentatie plaatjes of video's te laten zien zonder je presentatie te storen.

Wanneer wij de techniek voor je verzorgen sta jij mooi uitgelicht op beeld, met helder geluid en de mogelijkheid om je verhaal live te ondersteunen met plaatjes, foto's en video's.

Kies voor hoge kwaliteit en houdt de focus op je verhaal. Zo geef je niet alleen jezelf maar ook jouw studenten de beste focus mogelijk!

TV KWALITEIT OPNAMES

EEN STUDIO IN JE EIGEN WOONKAMER

AL JE INFO OP EEN AFKIJKSCHERM

AL JE CONTENT OP HET JUISTE MOMENT INGESTART

Bedankt voor je interesse in het laten opnemen van jouw livestream voor jouw bedrijf, opleiding, online lesprogramma, e-learning of online academy.

Deze nieuwe digitale weg inslaan.. Het is niet niks! We know! Misschien hebben we je overtuigd dat het het waard is om een stukje uit handen te geven en te kiezen voor professioneel beeld en geluid.

Neem voor vragen direct contact op via de Whatsapp knop. Onderaan de pagina vind je ook een contactformulier.

Heel veel succes met je overdenkingen en plannen!

Leonie en Ralph a.k.a. De Videohippisch

Lees hieronder verder als je wilt weten wat je nodig hebt om te livestreamen!

VARIEER JE PROGRAMMA

NEEM VAN TEVOREN EXTRA CONTENT OP

GEEF LIVE UITLEG TIJDENS JE STREAM

OF LAAT EEN GASTSPREKER AAN HET WOORD

You need 3 things

Een eigen locatie

Wij kunnen op iedere locatie een studiosetting creëren. Enige voorwaarde zijn toegang tot een modem met een acceptabele internetsnelheid, jouw platform naar keuze om te streamen en zo min mogelijk omgevingsgeluid.

Wij komen met maximaal 2 mensen en houden fysiek contact beperkt.

Stay safe!

Een Youtube of Facebook kanaal

Jouw publiek kan je voor Youtube en Facebook makkelijk uitnodigen door hen een persoonlijke link te sturen of uit te nodigen in een privé groep.

Er kunnen live vragen gesteld worden die wij, of jouw assistent aan je kunnen doorgeven zodat je niet alle opmerkingen door hoeft te lezen tijdens je presentatie.

Invite as many as you want!

De Videohippies

Never fear, the Videohippies are here!

We nemen alle het benodigde materiaal mee en toveren jouw ruimte om tot studio. Zelf maak je je alleen druk om je presentatie. Stream je voor een hele grote groep? Dan is het handig om een moderator aan te stellen om de livechat bij te houden. Vanaf afstand natuurlijk zodat er zo min mogelijk mensen op de set zijn!

Neem contact op voor de kosten.

 

 

Get in touch!

Wil je overleggen over je ideeën? Of een schatting van de kosten? Stuur ons een berichtje!